Andre Kapitler: Harry Potter Når jeg er færdig med skolen

En skoledag

Onsdag morgen; en lang skoledag lå foran mig.
Det første der stod på skemaet var dansk.
Jeg sad og kiggede ud af vinduet, min lærer stod og forklarede om navneord, jeg kiggede ud på skolegården, hvor de store 10. Klasses elever sad og røg. Pludselig spurgte min lærer mig: Hvad betyder det så Yngve.
Jeg hørte jo ikke efter, så jeg svarede lige ud i luften: Det betyder, at navneordet får en anden endelse. Min lærer blev sur og sendte mig udenfor, og der gik jeg så på gangen og kiggede og på de ækle billeder, der hang på vores dør, dem havde min klasselære lavet, de var så enormt grimme.
Pludselig så jeg inspektøren komme ned af gangen, han måtte ikke vide at jeg var blevet smidt udenfor, så jeg gik op af gangen og ud på et af toiletterne, men heldigvis drejede han af og gik ind i klassen lige før min, gudskelov.
Nu ringede det, og min lærer kom ud fra klassen, hun kiggede surt på mig, det var som om hun sagde, at jeg var den dummeste elev på skolen, sådan føltes det i hvert fald.
Min klassekammerat Jacob kom ud til mig, vi kiggede på hinanden og begyndte at flæbe af grin, det plejede altid at være ham der blev smidt ud.
Næste time skulle vi have tysk!
Jeg satte mig ind på min stol og kiggede på min lærer, som om han var idiot.
Slå op på side 45 og læs Yngve, sagde han til mig, det var lige som om han havde talt med min dansklærer, for han vidste godt, at jeg ikke var god til at læse, også var det som om at han skulle gøre mig mere til grin, end jeg var i forvejen.
Klassens lækre tøs. Hanna sad sammen med Dorte og grinede af mig. De sad og kiggede på mig, jeg var så flov, også fordi jeg var ret vild med Hanna.
Nå, jeg læste højt, men ikke godt nok. Vi fik et ark, hvor vi skulle skrive en masse tyske udsagnsord, det var bare noget af det værste, jeg vidste. Jeg kunne ikke finde ud af det, jeg spurgte min sidekammerat Jonas, om han ville hjælpe mig med det.
Det ville han godt, han sagde jeg kunne kigge efter ham, så det gjorde jeg, men han lavede forkert med vilje, så jeg fik det halve af mine ord forkert. Martin og Kalle sad også og grinede af mig, hvad var der mon i vejen? Hanna sad og smilede til mig, jeg tror hun havde lidt ondt af mig, men jeg ville ønske, at jeg kunne finde ud af det hele.
Jeg syntes det var så pinligt ikke at kunne finde ud af noget. Det ringede, endelig var timen slut. Jeg gik ud på gangen, der var gang i den der ude, Samuel og Hans Kristian var kommet op og slås, og pigerne stod som sædvanlig og heppede på Samuel. Han var altid oppe og slås, og han var en af dem, som pigerne var helt vilde med, Hanna var også vild med ham.
Nå men jeg skulle ind og have min mad, jeg havde fået to ostemadder og en makrelmad med. Da jeg stod og spiste min ostemad, kom Samuel selvfølgelig ind, da han så min ostemad begyndte han at mobbe mig. Han sagde jeg var en osteand og en ostemand, og sammen med Samuel kom pigerne jo også. De stod og fniste af mig, det var så pinligt. Frank, en af mine bedste venner, havde også en ostemad med. Han var også venner med Samuel, så han blev ikke drillet. Jeg måtte ikke være sammen med Samuel. Det ville min mor ikke have. Hun havde nemlig set ham stjæle over i kiosken. Men jeg blev drillet hele frikvarteret med, at jeg havde den lorte ostemad med. Den næste time var det regning, vi skulle plages med. Det startede med, at jeg væltede lærerens te ud over hans bog. Det var også enormt irriterende. Jeg var bare så uheldig den dag. Nå, men da jeg havde væltet teen, faldt jeg på vej ned på min plads over Miras taske. Den stod altid og flød på gulvet.
Så blev jeg selvfølgelig grint af igen. De spurgte, om jeg havde fundet en ostemad på gulvet, og om jeg ville ned og spise den. Min lærer syntes bare det var skægt. Han stod og grinede og spurgte også, om jeg havde fundet en ostemad, men det var fordi de andre sagde det. Jeg var nok den dreng i klassen, der var mest udenfor. Jeg blev altid drillet og mobbet, men vi skulle tage vores regnebog frem og bare regne løs. Jeg regnede og regnede og kom til et stykke der hed: 51238,254+26224,36. Jeg var ikke god til at lægge sammen, så jeg spurgte min lærer. Han sagde, at jeg var den dummeste elev han nogen sinde havde haft, og så blev jeg grint af igen. Det var ikke nogen slem dag, jeg blev normalt drillet meget, meget mere, så det var en ok dag. Endelig sluttede den møg-regnetime, og jeg gik ud på toilettet. Jeg skulle lave stort. Jeg lukkede døren og satte mig til rette. Pludselig gik døren op, det var Samuel og Hanna, de gik ind og låste døren. Og der sad jeg og trykkede. Samuel og Hanna begyndte at grine. De stod der og pegede på mig. Jeg rejste mig op, det skulle jeg aldrig have gjort. Nu så Hanna min tisser, og de havde set mig sidde der og bæ. De skyndte sig at løbe ud, og man kunne tydelig høre dem råbe ud over det hele. Vi så Yngve sidde og bæ, det var så pinlig, men jeg var da ligeglad. Så ringede det ind vi skulle have vores sidste time, klassens tid. Vi skulle snakke om alkohol, men det blev ikke til noget, da vores klasselærer var syg, og vi fik fri en time før. Jeg havde ellers glædet mig sådan. Det havde nu været en okay dag. Jeg blev ikke drillet helt vildt meget, ja, det havde været en helt god dag......
Forfatter: Kathrine 7. A. Tilst Skole