Andre afsnit: En skoledag Når jeg er færdig med skolen

Harry Potter

Jeg vil gerne fortælle om en dreng som hedder Harry Potter, han kommer fra nogle bøger, jeg har læst, som er rigtig gode. Bøgerne er gode, fordi de ikke handler om den almindelige verden vi lever i ,men i stedet foregår i en trolddomsverden. Harry Potter er  en selv troldmand, men han bor i vores verden, fordi hans forældre er døde. han bor hos sin onkel og tante. og de er ikke særlig venlige. De har også en søn. som er meget forkælet, han er ligeså led mod Harry som onklen og tanten.  Heldigvis for Harry. skal han efter sommerferien på en skole, hvor kun troldmænd og hekse går. Når han kommer op på skolen, sker der en hel masse eventyrlige ting.
Det er en dejlig verden at komme ind i, bedre end at se film i fjernsynet, for man kan selv forestille sig, hvordan stederne og personerne ser ud, og hvordan de taler.
Når man læser disse bøger synes man at ens egen skole er et nul. Jeg vil virkelig anbefale alle, både børn og voksne at læse disse der venter mange gode timer i selskab med Harry Potter. Selv glæder jeg mig til de næste bøger i serien udkommer.

Forfatter Maja Kamp Jensen, 5. C. Tilst Skole