Postbetjeningen af Tilst området forgik i 75 år fra et postkontor på Mundelstrup Station. Men i 1973 blev der oprettet et posthus i Butikscenteret i Langkærparken. Efter godt 25 år i Tilst flyttede posthuset igen i år 2000 flyttede postvæsnet ind hos Bauhaus i Anelystparken.

Herunder kan der læses en beretning om hvordan postekspeditionen på Mundelstrup Station foregik

Siden 1. september 1899 er Tilst blevet betjent af postkontoret i Mundelstrup, det blev dengang ved et cirkulære bekendtgjort at Mundelstrup station påtager sig postbesørgelse til de omkringliggende landsbyer og gårde og beboerne anmodes om at henvende sig på stationen angående postekspedition. 

I Mundelstrup har banen og postkontoret ligesom så mange andre steder hørt sammen. På Mundelstrup station var disse to funktioner samlet i samme lokale, kun adskilt af et skrivebord. Stod man midt for, kunne man til højre købe billet til tog og færger, samtidig med at man til venstre fik sine breve og pakker klaret. Meget rationelt nærmest en forløber for vores tids landbrugser med postekspedition. Det var således banen der påtog sig at ordne disse forretninger for postvæsnet. 
 
Men i 1973 efter 84 år ændres denne tilstand der bliver oprettet et postkontor i Langkærparkens butikscenter og postvæsnet overtager selv administrationen.
  
Man skal nok ikke forvente at den gamle hyggestemning flytter med som f.eks. når man i årenes løb ringede til stationen og skældte ud over en forsendelse der ikke var kommet frem, så var der virkelig medfølelse i stemmen i den anden ende af ledningen. Det gav virkelig indtryk af at der blev gjort alt for at fremskaffe den manglende forsendelse og f.eks. kunne der komme denne besked din nabo kommer her i eftermiddag så vi sender pakken med ham hvis den kommer frem ellers ringer vi tilbage. 

Den form for ekspedition gav ro i sindet. Nu bliver dertil gengæld mere ro på stationen, der er kun et dagligt tog der holder på stationen og rangerer og det kan klares med et halvdags job indtil også det tog en gang holder op med at køre