Andre afsnit: Sygdom i familien Min rejse til Tyrkiet Grønland tur/retur Lyt til Naboen Forside
 Stoffer
I vores stue, er der en palisanderreol, et fjernsyn, og hvad folk nu ellers har i deres stuer. Men under den grønne stuebirk, er der noget helt særligt. Nemlig et lille brunt marsvin ved navn STOFFER!
Udover ham har vi også andre dyr, f. eks. vores andet marsvin, Minnie.
Hun er dog knap så klog og livlig som Stoffer er. Han er næsten lige som en hund, klog, og legesyg som en hvalp.
Man kan også lære ham at genkende tegn og lyde, som når vi klipper med saksen. Det betyder friskt græs! Vi har også lært ham en mundlyd, som vi siger, hvis der er agurk i farvandet. Det førstnævnte er nok Stoffers yndlingsmad - men han har mange!
Ude i haven er der en løbegård, og i den løber Stoffer om sommeren, sammen med vores yndlingskanin Sorteper. Sorteper er nok ligeså klog, som Stoffer er - hvis han da ikke er klogere! De er de bedste venner de leger, løber, hopper og springer højt i vejret, når de to er sammen.
Sorteper er, som man kan høre på navnet, kulsort over det hele.
Sorteper, som også er vild med agurk, kan godt komme op og skændes med Stoffer, hvis der kun er et stykke agurk i nærheden, men de slås aldrig!
Om vinteren kan Stoffer godt kede sig gevaldigt! Intet græs, ingen løbeture sammen med Sorteper, næh, han må nøjes med agurk og de indendørs løbeture i gangen. Sådan er livet nu en gang for et marsvin som Stoffer!

Forfattere: Eva og Birgitte Bølling -Ladegaard(5.c)